Om oss

Valvoline Oil AS
Great Place to Work


Valvoline Oil AS (VOAS) er en organisasjon med fokus på kompetanse og kvalitet. VOAS ble opprettet i 1957 av familien Kjøle og har i alle år distribuert Valvoline- og Tectyl produkter til det norske markedet. I 1977 ble produkttilbudet supplert med Naturèn avfettings- og rengjøringsprodukter, for tiden markedsført under merket Careq. Vi utvider porteføljen videre, allerede fra 1. juni 2023 er VOAS offisiell distributør av Brugarolas produkter i Norge. Vi er i dag 15 ansatte som er samlokalisert med lager på Skedsmokorset, like utenfor Oslo

Våre merker:

Vår merkevare Valvoline er kjent for høy kvalitet og har et godt renommé innen den automotive sektor. Vi leverer Valvoline produkter til personbil, tyngre kjøretøy, buss, mc og snøscooter. Valvolines grunnlegger, Dr. John Ellis var i 1866 blant de aller første på banen med smøremidler for industrien. Produktene ble raskt en nødvendighet, spesielt for bilindustrien. Varemerket Valvoline eies i dag av det Saudi Arabiske selskapet Aramco, og er fortsatt en sterk automotiv merkevare med distribusjon i hele verden.

Siden 1930-tallet har produktet Tectyl forhindret korrosjon og rustdannelse på metalloverflater. Produktet er spesielt rettet mot bilindustrien, men også en rekke andre industrier som tungtransport, marin industri, jernbane, luftfart og landbruk. Tectyl var en av de aller første som leverte produkter innen belegg-segmentet, og vi er stolte av den over 80 år lange tekniske- og innovasjonsbaserte kjemiske ekspertisen. Tectyl er et varemerke fra Valvoline i Europa, Midtøsten og Afrika

Med merket Careq tilbyr vi en komplett serie med høykvalitets rengjøringsprodukter – for bil, båt, maskiner og utstyr. Dette omfatter alt fra avfetting og rens til vaskemidler, spesielt egnet for bil, båt og buss. I tillegg inneholder serien også spesialprodukter for verksted- og industribruk.

Brugarolas er et kjemi-selskap med lang historie dedikert til produksjon av alle typer fett, smøremidler, væsker for metallurgi og metalldeformasjon, i tillegg til generelle kjemikalier med fokus på industrielle applikasjoner. Siden etableringen i 1885 har Brugarolas tilegnet seg lang erfaring innen alle industrielle fagfelt. De har med sine 3.000 produkter, skapt den bredeste porteføljen på markedet. Produktene utvikles i deres eget laboratorium og produseres i byen Rubí, nær Bracelona. Brugarolas produkter er for tiden tilgjengelig i mer enn 60 land.

Vi tilbyr førsteklasses kvalitetsprodukter og gir dere tilgang til ekspertrådgivere. Våre produkter lagres lokalt for å sikre deg maksimal tilgjengelighet.

Når levetiden til maskiner og utstyr øker, samtidig som forurensning og energiforbruk reduseres ved å overvinne friksjonskreftene, bidrar vi til en mer bærekraftig verden. Det er vi stolte av.

Valvoline verdier