Om oss

15 ansatte

66 år i markedet

3000+ produkter

Begynnelsen av Valvoline

Valvoline Oil AS ble opprettet i 1957 av familien Kjøle og har i alle år distribuert smøremidler av høy kvalitet til det norske markedet. Mye har endret seg siden oppstarten for over 60 år siden. Det er fremdeles mye som beveger seg, men på nye måter og med nye krav.

Hvor vi er i dag

Målet vårt er å ligge i forkant, utvikle oss og hjelpe kundene våre med å møte fremtiden på best mulig måte.

I Valvoline Oil AS er vi lidenskapelig opptatt av kvalitet i alt vi gjør. Merkevarene vi leverer er blant de beste i verden, og nøye utvalgt for å dekke behovene i både dagens og morgendagens marked. Produktene er drevet frem av omfattende forskning og testing, og våre kunder kan alltid være trygge på at vi ikke tar noen snarveier, men holder den høyeste standarden.

Våre verdier

For oss handler kvalitet også om kunnskap og kompetanse. Vi opererer i en bransje som er i konstant endring, og minst like viktig som gode produkter er menneskene som gir råd og veiledning på veien. Menneskene som jobber i Valvoline Oil AS brenner for faget sitt, og vi er stolte av å ha bransjens beste tekniske avdeling lokalt.

Vi tror også på verdien av tilgjengelighet. Vi plukker alltid opp telefonen, er ute i felt og tett på kundene våre. Vi har lokalt varelager og veletablerte distribusjonsløsninger. Vi sørger for at kundene våre får produktene våre raskt og enkelt når de trengs. Vi tror at å løse utfordringer sammen, i partnerskap, gir de beste resultatene.

Har du spørsmål om våre produkter, eller en utfordring du ønsker å drøfte ta kontakt med oss her: firmapost@valvoline.no.

Vil du jobbe for oss, eller inngå et partnerskap?

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring