Spørsmål og svar

For oss er kunnskap og kompetanse minst like viktig som gode produkter. Menneskene som jobber i Valvoline Oil AS brenner for faget sitt, og deres tekniske kompetanse kommer kundene våre til gode hver dag. Har du spørsmål om våre produkter eller en utfordring du vil drøfte, ta kontakt med oss. Vi vil gjerne høre fra deg! Du kan også finne svar på det du lurer på her:

Vanlige spørsmål

Vi har et lager i Norge, som gjør at vi kan få levering hvor som helst i landet innen 1- 3 virkedager for de aller fleste produktene.

Som selskap eller enkeltpersonforetak kan du bestille fra vår kundeportal: link kommer, eller ta kontakt med kundeservice 64835200.
Som privatperson kan du henvende deg til våre samarbeidspartnere: TOOLS, for bilrelaterte produkter: Romnes
for Tectyl behandling: Tectyl

I unntakstilfellet vi ikke ville ha bestillingen din tilgjengelig på vårt lager, vil du finne en estimert leveringstid på kundeportalen: link kommer: kundeportalen

Ved ordre over kr 5000,- eller over 200L oppnår du fri frakt. For å finne ut mer om våre leveringsbetingelser klikk her: leveringsbetingelser.

Alle flytende smøremidler er underlagt avgift. 

Smøreoljeavgift er mva pliktig. 

Du finner kontoutdraget ditt på kundeportalen: link kommer: kundeportal, eller ta kontakt med kundeservice 64835200.

Via kundeportalen får du tilgang til dine netto priser.
Nye kunder kan ta kontakt med kundeservice 64835200.

Å være tilgjengelig er en av våre verdier, vårt lager er åpent hver arbeidsdag fra kl. 08.00 til kl.16.00. I disse åpningstidene kan du nå oss på 64835200 eller sende oss en e-post: firmapost@valvoline.no, så kommer vi tilbake til deg senest neste virkedag.

Som bedrift eller enkeltpersonforetak kan du enkelt opprette en konto i vår kundeportal.
Som privatperson kan du kontakte våre samarbeidspartnere: TOOLS, for bilrelaterte produkter: Romnes
for Tectyl-behandling: Tectyl

 

Tekniske spørsmål

Vi har et oppslagsverk som lar deg sjekke selv: Smørehåndbok. Vi oppfordrer alle til å bruke et Valvoline servicesenter for profesjonelt utført vedlikehold på bilen din: link kommer: VSS

Finn verksted i nærheten av deg her: Tectyl

Du kan trygt bruke Multi Vehicle Coolant på alle bensin og diesel biler opp til 2018. For Hybrid, EV og biler registrert etter 2018 må man slå opp i Smørehåndbok.

Dette skjer av og til, skriv da inn merke og modell i fritekstsøket, trykk Enter og velg filter på venstre side. De aller fleste biler og maskiner ligger i databasen.

Noen bilmerker leveres med ettermontert 4WD system fra Dangel. Skriv Dangel i fritekstsøket og trykk Enter. Bilmodeller med ettermontert 4WD kommer da opp, bruk filter på venstre side for å redusere utvalget.

Multi vehicle coolant dekker kravene til veldig mange bilprodusenter også for EV. Vår HT-12 OEM godkjente kjølevæske fabrikkfylles både på WV og BMW!

Ring oss i åpningstiden på 64835200 så hjelper vi deg, vi elsker utfordringer.

Vi har god erfaring med å ta en rens av motorens smøresystem med Valvoline Engine Cleaner, for deretter å bruke en av våre MaxLife motoroljer, veldig ofte vil oljeforbruket stabilisere seg etter ett til to oljeskift.

Valvoline VR1 racing oljer har riktig mengde Zink tilsetning, spesielt godt egnet for "Flat tappets", fordelaktig ikke bare for racing bruk men også for veteranbiler.

Lurer du fortsatt på noe?

Hvis du ikke finner svar på spørsmålet ditt, så kan du alltid ta kontakt med oss.

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring