Vi er stolt sponsor av norsk motorsport

Valvoline Oil AS har vært sponsor av norsk motorsport i en årrekke, og heier frem både unge talenter og erfarne førere. – Vi er stolte av å være en liten del av drømmen deres.

– Det handler så klart mye om en felles interesse for sporten, men det er også evnen til å stå på for å nå et mål, og forståelsen av hvor viktig kvalitet i alle ledd er, som binder oss sammen, forteller Joakim Skoglund, salgs- og markedssjef i Valvoline Oil AS.

I over 60 år har Valvoline Oil AS levert motoroljer, giroljer, smørefett, kjølevæsker og antirustprodukter til norsk bilbransje. Vi har også gjennom tidene sponset en rekke utøvere i det som er noen av verdens tøffeste sportsgrener. 

– Selv om det kanskje ikke ser ut som det ved første øyekast, er motorsport svært fysisk krevende. Førere må ha god styrke for å kunne håndtere de voldsomme kreftene som oppstår under kjøring. Det krever også ekstremt høy grad av fokus og konsentrasjon. Førerne må kunne reagere raskt på endringer og håndtere stressende situasjoner effektivt. Mental utholdenhet er avgjørende for å lykkes i denne sporten, forteller Skoglund.

I dag sponser Valvoline Oil AS blant annet den erfarne rallyføreren Anders Grøndal, stjerneskuddet på langdistanse Niklas Abrahamsen, det unge motorcross-talentet Martin Bredesen og langdistanse-teamet Orion Racing. De representerer ulike deler av motorsporten, men har alle noe viktig til felles.

– Akkurat som i andre sporter, krever motorsport omfattende trening og dedikasjon. Dette innebærer å bruke mye tid på banen, både i konkurranser og i treningsøkter, for å finjustere ferdighetene og lære av hver situasjon. Førerne vi sponser har ulik grad av erfaring, og er på forskjellige steder i karrieren, men alle har en felles lidenskap for det de driver med og jobber beinhardt for å nå målene sine. Disse egenskapene er noe vi i Valvoline Oil AS både kjenner oss igjen og heier på, sier Skoglund.

Denne våren tok vi med oss alle førerne til Lunner for å lage film. 

– Vi ønsker å synliggjøre sponsoratene våre, på en ekte og genuin måte. Alle førerne har hver sin unike historie, og den ønsker vi å være med å fortelle. Vi er stolte av å være en liten del av deres store drømmer, sier Skoglund.

Se den første filmen her:

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring