Våre merker

Vi har lang historie for å levere merkevarer som er blant de beste i verden. Siden 1957 har vi distribuert Valvoline- og Tectyl-produkter til det norske markedet, og i 1977 utvidet vi porteføljen med avfettings- og rengjøringsprodukter med Careq. I dag er vi stolte av å også være offisiell distributør av Brugarolas-produkter i Norge. Her kan du lese mer om de ulike merkevarene.

Valvoline

Valvoline er en svært kjent merkevare innen hele bilbransjen, kjent for høy kvalitet. Valvolines grunnlegger, Dr. John Ellis var i 1866 blant de aller første på banen med smøremidler for industrien. Produktene ble raskt en nødvendighet, spesielt for bilindustrien. Vi leverer i dag Valvoline-produkter til personbil, tyngre kjøretøy, buss, mc og snøscooter.

Se produkter

Valvoline Global

Tectyl

Siden 1930-tallet har produktet Tectyl forhindret korrosjon og rustdannelse på metalloverflater. Produktet er spesielt rettet mot bilindustrien, men også en rekke andre industrier som tungtransport, marin industri, jernbane, luftfart og landbruk. Tectyl var en av de aller første som leverte produkter innen belegg-segmentet, og vi er stolte av den over 80 år lange tekniske- og innovasjonsbaserte kjemiske ekspertisen.

Se produkter

Finn verksted

Brugarolas

Brugarolas leverer alt fett, smøremidler, væsker for metallurgi og metalldeformasjon, i tillegg til generelle kjemikalier til industrisegmentet, med stor vekt på bærekraft. De har markedets bredeste portefølje med over 3000 produkter, som er utviklet i eget laboratorium og produsert i deres egen fabrikk nær Barcelona. De har en lang historie med å utvikle kvalitetsprodukter som treffer behovene i dagens og morgendagens marked. Brugarolas leverer til hele verden, og vi er stolte av å være offisiell distributør i Norge.

Se produkter

Brugarolas.com

Careq

Careq er norsk et høykvalitetsmerke innen rengjøring, og vi leverer produkter til alt fra bil og båt, til maskiner og utstyr. Dette omfatter alt fra avfetting og rens til vaskemidler, spesielt egnet for bil, båt og buss. I tillegg inneholder serien også spesialprodukter for verksted- og industribruk.

Se produkter

Ved å klikke "Godta alle" samtykker du at vi kan samle inn informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Statistikk og markedsføring