Tyngre kjøretøy

Motorolje tyngre sektor

Å velge rett motorolje er lettere enn noen gang tidligere. Valvolines utvalg av Heavy Duty motoroljer er tilpasset krav til ekstra holdbarhet, økt ytevene, reduserte driftskostnader og lengere kjøreintervaller. Hvert produkt er utviklet slik at de er tilpasset de krav de ulike motorer og modeller krever.

 

Transmisjonsoljer

Dagens girkasser og transmisjoner er designet for å gi høyere ytelse enn tidligere. Dette krever at det brukes høykvalitets smøremidler som blir stadig mer avanserte. Valvoline har et bredt utvalg av høykvalitets giroljer som er resultatet av mange års forskning og produktutvikling.

Smørefett

Valvoline leverer en komplett serie med smørefett som er utviklet for bruk i personbiler, lastebiler, traktorer, anleggs- og industrimaskiner.

Bremsevæske

Sikkerheten i høysetet med høykvalitets produkter.

Tectyl småemballasje

Forkjemperen innen rustbeskyttelse. For å kunne utføre den beste beskyttelsen trenger du det rette produktet. Produktene finner du i vårt Tectyl-utvalg.

Car Care

Bilpleieprodukter for rengjøring, smøring og vedlikehold.

Service Additiver
Enkel og effektiv løsninger for omsorg for bensin og dieselmotorer, samt produkter som ren og bidrar til å forbedre effektiviteten av bilens olje og kjølesystemer.
Valvoline Professional Series

Produktene i Valvoline Professional Series er utviklet for å forbedre vedlikeholdet av bilen. De renser og beskytter motor, drivstoffsystem og kjølesystem slik at motorens yteevne opprettholdes og levetiden økes.

Workshop Aerosols

Valvoline tilbyr et stort utvalg av høykvalitets tekniske spray som fungerer som problemløsere. Fra vedlikeholds-produkter og rengjøringsmidler, til verktøy for demontering og montering. Dette er essensielle produkter som et verksted må ha.

Rengjøring, avfetting
Careq® En komplett serie med rengjøringsprodukter for alt som går med motor.
Spylevæske
Spylevæske som gir ren, klar frontrute. Fjerner smuss og trafikkfilm.
Careq Småemballasje
Proffenes bilpleiemidler - nå i forbrukerpakninger. Med Careq-serien får kvalitetsbevisste forbrukere endelig muligheten til å bruke bilpleieprodukter beregnet på det profesjonelle markedet.
Kjølevæske
Feil ved kjølesystemet er en av de viktigste årsakene til driftsfeil på kjøretøy. Noe som viser at vedlikehold av kjølesystemet ikke kan neglisjeres. Valvoline sine kjølevæsker bygger på moderne teknologi og unik formulering av tilsetningene. Det bidrar til å hindre driftsfeil på kjøretøyet.