Personbil

Motorolje personbil
Valvolines utvalg av avanserte motoroljer omfatter ikke bare produkter som overgår de nyeste spesifikasjonene fra bransjen og bilprodusentene, men også produkter med ekstra fordeler som gir økt ytelse, lenger levetid og bedre beskyttelse for bilen din.
Transmisjonsoljer

Dagens girkasser og transmisjoner er designet for å gi høyere ytelse enn tidligere. Dette krever at det brukes høykvalitets smøremidler som blir stadig mer avanserte. Valvoline har et bredt utvalg av høykvalitets giroljer som er resultatet av mange års forskning og produktutvikling.

Smørefett
Valvoline leverer en komplett serie med smørefett som er utviklet for bruk i biler, lastebiler, traktorer, anleggs- og industrimaskiner.
Bremsevæske

Sikkerheten i høysetet med høykvalitets produkter.

Tectyl småemballasje

Forkjemperen innen rustbeskyttelse. For å kunne utføre den beste beskyttelsen trenger du det rette produktet. Produktene finner du i vårt Tectyl-utvalg.

Car Care

Andre produkter

Service Additiver

Enkle og effektive løsninger for pleie av bensin- og dieselmotorer, samt produkter som renser og bidrar til å forbedre effektiviteten til bilens olje- og kjølesystem.

Careq Kjemi

Careq kjemisk tekniske produkter for rens og flush av dieselpartikkelfilter, ATF og Air Condition.

Workshop Aerosols

Valvoline tilbyr et stort utvalg av høykvalitets tekniske spray som fungerer som problemløsere. Fra vedlikeholds-produkter og rengjøringsmidler, til verktøy for demontering og montering. Dette er essensielle produkter som et verksted må ha.

Rengjøring, avfetting

Careq® En komplett serie med rengjøringsprodukter for alt som går med motor.

Spylevæske
Spylevæske som gir ren, klar frontrute. Fjerner smuss og trafikkfilm.
Careq Småemballasje
Proffenes bilpleiemidler - nå i forbrukerpakninger. Med Careq-serien får kvalitetsbevisste forbrukere endelig muligheten til å bruke bilpleieprodukter beregnet på det profesjonelle markedet.
Kjølevæske
Feil ved kjølesystemet er en av de viktigste årsakene til driftsfeil på kjøretøy. Noe som viser at vedlikehold av kjølesystemet ikke kan neglisjeres. Valvoline sine kjølevæsker bygger på moderne teknologi og unik formulering av tilsetningene. Det bidrar til å hindre driftsfeil på kjøretøyet.