Workshop Aerosols

Valvoline tilbyr et stort utvalg av høykvalitets tekniske spray som fungerer som problemløsere. Fra vedlikeholds-produkter og rengjøringsmidler, til verktøy for demontering og montering. Dette er essensielle produkter som et verksted må ha.

V-Belt Spray

Høykvalitets spray for å beskytte V-reimer og andre reimer (dynamo-, servo- og andre driv- og kilereimer) og hindre dem i å glippe. Påfør Valvoline™ V-Belt Spray i et tynt lag på sporene på V-reim og la det virke. Holder reimene myke, forlenger levetiden og hindrer ulyd.

Silicone Spray

Silicone Spray etterlater en ikke-klebrig smørefilm og kan anvendes på metall, plast, gummi og tre, og den hindrer gnissing og skriking. Den kan brukes på alt fra dørhengsler til hageredskap og glidelåser på telt og båtkallesjer. Den beskytter og smører bilens dørlister, slik at dørene ikke fryser fast om vinteren.

Electro Protect

Elektrisk konserveringsmiddel av høy kvalitet for å hindre elektriske problemer forårsaket av fuktighet. Benyttes til brytere, kontakter, printkort, sikringer, ledninger og annet elektrisk som skal beskyttes mot fukt. Deler som skal behandles, må være rene, tørre og fettfrie før du bruker produktet.

PTFE Dry

Høykvalitets smøremiddel, som etterlater en tørr overflate. For mekaniske deler laget av metall eller plast, der det ikke er ønsket at det ligger igjen rester av olje eller fett. Egnet som løsemiddel for (støpe)former, hvor bruk av silikoner ikke er ønsket. Mange bruksområder, f. eks. låser, glidelåser, hengsler foldetak, sikkerhetsbelter m.v.

PTFE Spray

PTFE Spray danner en robust smørefilm med god vedheft. God penetreringsevne sikrer fullstendig smøring. Smørefilmen beskytter metall mot korrosjon i fuktige, saltholdige, sure eller alkaliske omgivelser. EP-tilsetningene beskytter metall mot slitasje ved høy temperatur, høyt trykk, støt og vibrasjoner. God beskyttelse over et bredt temperaturområde; -50 oC til +250 oC.

White Grease

Et sprayfett med rustoppløsende virkning. Trenger inn i spalter og små sprekker. Blir ikke hardt, drypper ikke og danner ikke flekker.

Multi Spray

Multi Spray gir en transparent beskyttende film. Den trenger hurtig inn i spalter og gjenger og løser fastrustede skruer og muttere. Den fjerner irriterende gnissing og knirking fra bevegelige deler. Multi Spray løser også tjære, lim, olje og skitt fra de fleste overflater. Bruk Multi Spray til å løse, beskytte, smøre og rense skruer, muttere, symaskiner, låser, sykler, verktøy, hageredskap, hengsler, fiskeutstyr osv.

Synthetic Chainlube

Synthetic Chain Lube hefter for så å trenge inn og motvirke slitasje. Holdbar, hvit film, enkel påføring, klar på minutter, skader ikke O-ringer og X-ringer

Industrial Chain Grease

Sprayfett av høy kvalitet for å smøre kjede-drevne overføringer, som er utsatt for store belastninger. Brukes som olje, med egenskapene til fett.

Brake Cleaner

Brake Cleaner fjerner bremsevæske, fett, olje og bremsestøv umiddelbart.

Glass Cleaner

Glass Cleaner danner et skum som blir liggende på overflaten. Dette gjør at alle slags glassflater blir rene og blanke uten riper.

Contact Cleaner

Contact Cleaner renser, beskytter og smører elektriske kontakter i én og samme behandling.

Airco Cleaner

Høykvalitets rengjøringsskum for å rense klimaanlegget i kjøretøy. Effektivt rensende skum, med en forsiktig duft av mint. Optimaliserer klimaanleggets funksjon og forhindrer feil.

Industrial Cleaner

Universelt rengjøringsmiddel av høy kvalitet. For å fjerne polare og ikke-polare forurensninger fra metall og ulike typer plastdeler (behandlet og ubehandlet). Spray delene som skal behandles og la rensemiddelet virke. Fjern gjenstridige forurensning med en børste. Gjenta behandlingen til forurensningen er forsvunnet

All Purpose Cleaner

Høykvalitets sitrus-rens for å fjerne fett, tjære, olje, voks, blekk, harpiks, klistremerker og rester av lim. Kan benyttes på deler av behandlet og ubehandlet metall, tre, stein og ulike typer plast. Spray deler som skal behandles og tillate å virke. Fjern forurensning med en ren, lo-fri klut eller fille.

DPF Cleaner

Verktøy for å løsne og å fjerne sot i dieselpartikkelsystemer uten demontering av dieselpartikkelfilteret. Demonter kun temperatur- eller trykksensoren fra dieselpartikkelfilteret og spray inn, la virke og varmkjør.

EGR Cleaner

Høykvalitets rensemiddel for EGR. Løser opp forurensninger og renser luftinntakssystemet, manifold, EGR og innsugsventiler. For å gjenopprette fri luftstrøm til motoren, forbedrer kraften og akselerasjonen og reduserer eksosrøyk.

Power Brake Cleaner

Høykvalitets bremserens med gode oppløsende egenskaper på sprayboks. På grunn av den høyere mengden drivgass sammenlignet med vanlige spraybokser, har dette produktet en kraftigere strålespray.

Carburettor Cleaner

Carburettor Cleaner gir effektiv rengjøring av gummi, lakk og karbon, og fjerner smuss ved hjelp av en formel som oppfyller VOC-forskriftene.

Motor Start

Motor Start er formulert for å gi maksimal startkraft og minimere batteribelastning. Fungerer også effektivt på små-motorer, både to- og fire-takt.

Leak Detector Spray

Spray til å spore luft- og gasslekkasjer. Kan benyttes på gassrør, luftrør, kompressorer, dekk og hjul. Påfør Valvoline™ Leak Detector Spray for å spore lekkasjen. Bobler vil vises der det er en lekkasje.

Zinc Spray

Beskytter jern og stål ved "kaldgalvanisering" av overflater, og gir utmerket beskyttelse av sveisesømmer ved reparasjon av karosserier. Gir en hurtigtørkende, selvforseglende coating som fungerer som grunning for de fleste lakktyper.

Gasket Remover

Spray for rask og enkel fjerning av tørket lim og pakningsmasse, samt herdet tegningsmateriale fra deler i biler og maskiner. Påfør Valvoline™ Gasket Remover på de delene som skal behandles, og la det virke i ca. 10 minutter. Skrap av.

Cut & Drill Lube

Høykvalitetsolje som benyttes for å forhindre overoppheting av metaller ved kutting, maskinering og boring. Beskytter og smører verktøyet og arbeidsstykket. Reduserer slitasje på verktøyet.

Vaseline Spray

Høy kvalitets, gjennomsiktig, universalt smøre- og konserveringsmiddel. Brukes på: batteripoler, lydkontroller, festemidler (skruer, bolter, muttere og nagler), antenner, elektriske tilkoblinger. Beskyttelse på ultralette materialer (ultralette fly, vindmøller).

Copper Spray

Copper Spray beskytter gjenger mot de skadelige virkningene av fuktighet og gir enklere montering og demontering av muttere og bolter i f.eks. bremsesystemet. En tynn film med Copper Spray beskytter også batteripolene mot korrosjon.

Penetrating Oil

Penetrating Oil løsner fastrustede og korroderte deler. Den trenger hurtig inn i spalter og gjenger og løser fastrustede skruer og muttere. Den fjerner irriterende gnissing og knirking fra bevegelige deler. Den inneholder Molybdensulfid (MoS2) som gir en langvarig smørende effekt. MoS2 fungerer som mikroskopiske kulelager som holder metalloverflatene fra hverandre.

Glue Spray

Høykvalitets lim for både permanent og midlertidig sammenføyning. Passer til liming av papir, papp, tre, tekstil og ulike typer plast.

Ceramic Grease

Høykvalitets metallfritt keramisk fett, for å brukes på deler som er utsatt for store belastninger og/eller er utsatt for svært høye temperaturer. Forhindrer slitasje og låsing/skjæring. Veldig godt egnet til bruk ved montering av ABS bremsedeler og lambda sensorer.

Cockpit Spray

Cockpit Spray bringer nybilutseendet tilbake uten å etterlate et klebrig belegg.

Airco Refresher

Spray av høy kvalitet for å oppfriske klimaanlegget og luftsystemet i kjøretøy. Enkel i bruk; Start motoren og la motoren gå på tomgang, sett luftsirkulasjonssystemet på full kraft i resirkulasjonsposisjonen, plasser Airco Refresher i kupéen og aktiver aerosolen ved å trykke på dysen bare en gang, lukk dørene. Frisk duft av sitrus.