Rengjøring, avfetting

Careq® En komplett serie med rengjøringsprodukter for alt som går med motor.
Careq Karosserirens

En fosfatfri alkalisk micro-emulsjon. Velegnet for avfetting/rengjøring av vogntog, anleggsmaskiner, biler og utstyr. Er effektiv mot sot, salt, leire/grus, olje og fett. Den er blandbar med vann og de fleste løsemidler.

Careq Karosserirens vinter

En kraftig alkalisk micro-emulsjon. Den er velegnet for avfetting/rengjøring av busser, vogntog, anleggsmaskiner, biler og utstyr. Er effektiv mot sot, salt, leire/grus, olje og fett. Den er blandbar med vann og de fleste løsemidler.

Careq Bilvask med voks

For daglig vask av personbil og annet kjøretøy. Benyttes ved manuell vask. Produktet inneholder voks som gir kjøretøyet en blank overflate. Fjerner fett, olje, sot og leire/grus.

Careq Båt & Caravanvask

Careq Båt & Caravanvask er ypperlig til vask av plastoverflater, malte og lakkerte overflater på båt, bobiler og campingvogner. Løser opp sot, luftforurensinger, trafikkfilm, olje og fett.

Careq Universalvask

Et vannbasert, alkalisk rengjøringsmiddel til bruk innen bil, industri, shipping og landbruk. Fjerner effektivt sot, sand, leire og fett.

Careq Delevasker

Vannbasert, sterkt alkalisk avfettingsmiddel til innelukkede varmtvannsvaskere. For rengjøring av mekaniske deler. Rengjør og avfetter effektivt. Gir korrosjonsbeskyttelse for innendørs lagring. Lavtskummende. Angriper ikke kopper, messing, aluminium, sink eller andre metaller og legeringer. Krever ingen etterspyling før viderebehandling som maling, fosfatering eller montering.

Careq Asfaltfjerner

Et alifatisk avfettingsmiddel med emulgator til bruk innen bil, industri, offshore og landbruk. Det er velegnet både til avfetting av nybil og vask av deler i delevasker. Det løser effektivt asfalt, olje, fett og fete avleiringer. Det kan også brukes som motorvask og dekkrens.

Valvoline Hand Cleaner

Frisk sitrusduft, og med både Aloe Vera og Jojoba-olje holder den hendene dine rene og myke.
Den er enkel i bruk, og kan brukes både med og uten vann. Fjerner blant annet olje, fett, lim og maling. Biologisk nedbrytbar og miljøvennlig pimpstein som slipe/rensemiddel (ikke plastkuler).