MC, Marine, Snøscooter

Valvoline har et bredt utvalg av smøreoljer for 2- og 4-taktsmotorer egnet til bruk i alle motorsykler, outboardmotorer og snøscootere.
SynPower 2T

Valvoline™ SynPower™ 2T er en helsyntetisk 2-taktsolje velegnet for de fleste motorsykler med 2-takts motor. Produktet gir redusert røykutvikling. Valvoline™ SynPower™ 2T overgår kravene til de fleste motorprodusentene, og gir motoren utmerket beskyttelse under varierende forhold. Det dannes en sterk oljefilm som beskytter mot slitasje og korrosjon. Kan brukes i motorer med oljeinnsprøyting og blanding i tank. Oljen er litt for-fortynnet for lettere å kunne blandes med bensin. Bruk bensin/olje-forhold som spesifisert av motorprodusenten opp til et nivå på 100:1. 1-liters emballasje med helletut.

DuraBlend 2T

Høy-ytelses motorolje for alle 2-takts motorsykkelmotorer. Gir optimal ytelse, bidrar til å holde motoren ren, gir lavt røykutslipp. Bruk bensin/olje-forhold som spesifisert av motorprodusenten, opp til et nivå på 100:1. 1-liters emballasje med helletut.

DuraBlend Scooter 2T

Høy-ytelses motorolje med lavt røykutslipp for alle 2-takts scootermotorer. Gir optimal ytelse, bidrar til å holde motoren ren. Ferdig uttynnet for enklere blanding og kan brukes både for oljeinnsprøyting og blanding i tank. 1-liters emballasje med helletut.

Racing 2T Blue SAE 50

Valvoline Racing 2T er høy-ytelses full syntetisk motorolje for vannkjølte to-takts motorsykkel racing motorer.

Den er spesielt utviklet for å beskytte og prestere under de mest krevende forholdene under racing. Den gir jevnt gasspådrag selv under våte forhold. Formulert med blå farge for visuell identifikasjon når blandet.

Racing 2T er godkjent av CIK-FIA

SynPower 4T 5W-40

Valvoline™ SynPower™ 4T 5W-40 er en høy ytelse helsyntetisk motorolje for alle 4-takts motorsykkel motorer. Produktet er våt clutch kompatibel og anbefales for motorsykler hvor API SN eller JASO MA-2 olje er spesifisert. 1-liters emballasje med helletut.

SynPower 4T SAE 10W-40

Valvoline™ SynPower™ 4T SAE 10W-40 er en høy ytelse helsyntetisk motorolje for alle 4-takts motorsykkel motorer. Produktet er våt clutch kompatibel og anbefales for motorsykler hvor API SN eller JASO MA-2 olje er spesifisert. 1-liters emballasje med helletut.

SynPower 4T 10W-50

Valvoline™ SynPower™ 4T SAE 10W-50 er en høy ytelse helsyntetisk motorolje for alle 4-takts motorsykkel motorer. Produktet er våt clutch kompatibel og anbefales for motorsykler hvor API SN eller JASO MA-2 olje er spesifisert. 1-liters emballasje med helletut.

DuraBlend 4T SAE 10W-40

Høyytelses, motorolje for alle 4-takts motorsykkelmotorer. Kompatibel med våtclutch. Anbefalt for motorsykler der en API SL eller JASO MA-2 er spesifisert. 1-liters emballasje med helletut.

DuraBlend 4T SAE 20W-50

Høyytelses, motorolje for alle 4-takts motorsykkelmotorer. Kompatibel med våtclutch. Anbefalt for motorsykler der en API SL eller JASO MA-2 er spesifisert. 1-liters emballasje med helletut.

Valvoline Motorcycle 4T 10W-40
Valvoline Motorcycle Oil 4T er en førsteklasses multigrade helårsolje for 4-taktsmotorer i motorsykler, og den er tilpasset bruk i ”våte clutcher”. Kombinasjonen av baseroljer og additivpakke gir en sterk oljefilm som bidrar til utmerket smøring og beskyttelse over et stort temperaturområde. SAE 10W40 er anbefalt for enklere kald-start.
Motorcycle Oil 4T SAE 20W-50
Valvoline Motorcycle Oil 4T er en førsteklasses multigrade helårsolje for 4-taktsmotorer i motorsykler, og den er tilpasset bruk i ”våte clutcher”. Kombinasjonen av baseoljer og additivpakke gir en sterk oljefilm som bidrar til utmerket smøring og beskyttelse over et stort temperaturområde.
SynPower Fork Oil SAE 5W

Valvoline™ SynPower™ Fork Oil 5W er en premium helsyntetisk støtdemper og gaffelolje for motorsykler, scootere, mopeder, ATV etc. Den helsyntetiske gaffeloljen gir en jevn demping ved svært høye og svært lave temperaturer på grunn av sin høye viskositetsindeks. Produktet beskytter støtdemperne mot slitasje, korrosjon og oksidasjon og har en utmerket kompatibilitet med tetninger og simmeringer.

SynPower Fork Oil SAE 10W

Valvoline™ SynPower™ Fork Oil 10W er en premium helsyntetisk støtdemper og gaffelolje for motorsykler, scootere, mopeder, ATV etc. Den helsyntetiske gaffeloljen gir en jevn demping ved svært høye og svært lave temperaturer på grunn av sin høye viskositetsindeks. Produktet beskytter støtdemperne mot slitasje, korrosjon og oksidasjon og har en utmerket kompatibilitet med tetninger og simmeringer.

SynPower Fork Oil SAE 15W

Valvoline™ SynPower™ Fork Oil 15W er en premium helsyntetisk støtdemper og gaffelolje for motorsykler, scootere, mopeder, ATV etc. Den helsyntetiske gaffeloljen gir en jevn demping ved svært høye og svært lave temperaturer på grunn av sin høye viskositetsindeks. Produktet beskytter støtdemperne mot slitasje, korrosjon og oksidasjon og har en utmerket kompatibilitet med tetninger og simmeringer.

Super Outboard 2T

Super Outboard 2T en kvalitetsolje for alle luft -og vannavkjølte utenbordsmotorer. Gir utmerket smøring, og hindrer at det dannes avleiringer i forbrenningskammeret. Kan brukes både i oljeinnsprøyting og blanding i tank.

Super Outboard 4T 10W-30

Super Outboard 4T SAE 10W-30 er en kvalitetsolje formulert for helårsbruk i inn- og utenbords motorer.

ValMarin 15W-40

Høykvalitets motorolje for større, innenbords marine motorer.

Formulert med spesielle baseoljer og et moderne additivsystem som gir maksimal motorytelse og beskyttelse for marine dieselmotorer.

Snowmobile 2T

Valvoline Snowmobile 2T er en delsyntetisk 2-taktsolje utviklet for høy-ytelses 2-takts snøscootermotorer. Oljen er lettflytende ved lave temperaturer. Dette hjelper oljeinnsprøytingen til å fungere optimalt samt bidrar til utmerket smøring under varierende forhold. Den kan brukes i motorer med oljeinnsprøyting og blanding i tank. Oljen er litt forblandet for lettere og kunne blandes med bensin. Bruk bensin-/olje-forhold som spesifisert av motorprodusenten.