Kjølevæske

Feil ved kjølesystemet er en av de viktigste årsakene til driftsfeil på kjøretøy. Noe som viser at vedlikehold av kjølesystemet ikke kan neglisjeres. Valvoline sine kjølevæsker bygger på moderne teknologi og unik formulering av tilsetningene. Det bidrar til å hindre driftsfeil på kjøretøyet.
Multi-Vehicle Coolant Concentrate

En allsidig kjølevæske som gir en universell løsning for personbiler og varebiler. Den universelle formelen kombinerer fordelene med standard, hybrid organisk (HOAT) og organisk (OAT) kjemi. Den inneholder hurtigvirkende tilsetningsstoffer for overflatebeskyttelse av bare jern- og aluminiumoverflater.

I tillegg gir Multi-Vehicle Concentrate kjølevæske beskyttelse over lang tid ved å bruke ikke-nedbrytende organisk syre teknologi (OAT) og har tilsetningsstoffer for å beskytte pakninger. Multi-Vehicle Concentrate kjølevæske gir kjølesystemet utmerket beskyttelse mot frysing og overoppheting. Også egnet for Si-OAT-applikasjoner.

Multi-Vehicle Coolant RTU

Ferdigblandet allsidig kjølevæske som gir en universell løsning for personbiler og varebiler. Den universelle formelen kombinerer fordelene med standard, hybrid organisk (HOAT) og organisk (OAT) kjemi. Den inneholder hurtigvirkende tilsetningsstoffer for overflatebeskyttelse av bare jern- og aluminiumoverflater.

I tillegg gir Multi-Vehicle Coolant RTU kjølevæske beskyttelse over lang tid ved å bruke ikke-nedbrytende organisk syre teknologi (OAT) og har tilsetningsstoffer for å beskytte pakninger. Multi-Vehicle Coolant RTU kjølevæske gir kjølesystemet utmerket beskyttelse mot frysing og overoppheting. Også egnet for Si-OAT-applikasjoner.

Valvoline Zerex G40 Concentrate

Valvoline Zerex G40® Concentrate er en offisielt Glysantin®-basert toppkvalitets kjølevæske. Hybridkarboxylat-formuleringen har en lengre levetid. Den kombinerer toppmoderne Organic Acid Technology (OAT - organisk syre teknologi) i en etylenglykolbase for beskyttelse av alle metaller i kjølesystemet, inkludert aluminium.

Valvoline Zerex G40® Concentrate inneholder ingen fosfater, imidazol, borater, nitrater, aminer eller nitritter. Valvoline Zerex G40® Concentrate er godkjent av en rekke ledende motorprodusenter. Den beskytter motorkomponenter fra frysing om vinteren og koking om sommeren.

Valvoline Zerex G40 RTU

Valvoline Zerex G40® RTU er en offisielt Glysantin®-basert førsteklasses kjølevæske. Hybrid karboxylat-formuleringen har lengre levetid. Den kombinerer toppmoderne organisk syre teknologi (OAT) i en etylenglykol base for beskyttelse av alle metaller i kjølesystemet, inkludert aluminium.

Valvoline Zerex G40® RTU inneholder ingen fosfater, imidazol, borater, nitrater, aminer eller nitritter. Valvoline Zerex G40® RTU er godkjent av en rekke ledende motorprodusenter. Den beskytter moderne motorkomponenter fra frysing om vinteren og koking om sommeren. Valvoline Zerex G40® RTU er klar til bruk og må ikke blandes med (demineralisert) vann.

Valvoline Zerex G48 RTU

Hybrid kjølevæske for personbil, lastebil, buss og anleggs-applikasjoner.
Valvoline Zerex G48® RTU er en offisiell Glysantin®-basert kjølevæske egnet for personbiler, lette lastebiler og tyngre applikasjoner. Formuleringen er etylenglykolbasert og den er designet for alle typer motorer. Den er et kjølemiddel basert på lavsilikat nivå, lav pH og fosfatfri teknologi som beskytter alle kjølesystemets metaller, inkludert aluminium, mot korrosjon. Valvoline Zerex G48® RTU beskytter motorkomponenter fra frysing om vinter og koking om sommeren. Valvoline Zerex G48® RTU er klar til bruk og må ikke blandes med (demineralisert) vann.